söndag 13 september 2009

Dop igår, renoveringskaos idag!

Dopet igår var supermysigt och alla våra tjejer var så duktiga och mysiga! Saga och Julia tyckte det var kul att hjälpa till med förberedelserna inför dopet och att hjälpa till att ta på Selma dopklänningen som Julia hade på sig för nästan 4,5 år sedan. Lilla Selma var som en liten solstråle större delen av dopet iallafall. Det var lite jobbigt när vi stått där en stund men en stund i mammas trygga famn stoppade gallskriket ;-)

För er som vill se bilder hänvisar jag till Annas blogg där det finns en hel del att titta på!

Idag har vi satt igång med ett nytt renoveringsprojekt här hemma, som om vi inte hade nog med övervåningen som inte är riktigt färdig ännu...
Om ett par veckor kommer de ju och sätter in en kamin här och då faller hela vår möblering som vi har det nu. Varken soffan eller tv:n kan stå där den är utan allt måste möbleras om. Och som om inte det vore nog så har vi också ett surroundsystem som måste passa in också...
Alltså satte vi (Hasse) igång och rev en vägg! Nu får vi ett större vardagsrum (ca 42 kvm) så vi kan flytta bort hela soffgruppen och allt i änden av rummet och får ett öppnare rum där vi kan ha en myshörna med fåtöljer och fårskinn framför kaminen.
Två garderober är numera flyttade till barnens lekrum och dataskrivbordet som stod i rummet som numera inte har någon vägg har fått flytta upp igen.

Nu har nog äntligen barnen somnat (Julia då, Saga somnade för en halvtimme sedan) så jag kan gå ner och se om det finns något att äta :-)

1 kommentar:

Linda sa...

Vad kul att det blev ett lyckat dop! :-)

Oj då har ni att göra där hemma nu då, men det kommer nog bli jättebra tror jag!

kram!