fredag 27 mars 2009

Let´s dance-final ikväll!

Både jag och barnen är superladdade och hejar allt vad vi orkar på Magnus! Vi får väl se hur länge de håller ut ikväll, det har varit lite olika under säsongen. Första avsnittet väntade de ju på Mojje som dansade näst sist, men de efterföljande avsnitten har de orkat med kanske hälften av danserna. Julia brukar hålla sig vaken lite längre än sin syster som istället är mer morgonpigg och vaknar strax efter 6 på morgonen...

Just nu sitter vi och kollar på Wipeout-reprisen på femman och barnen är förundrade över hur alla slår sig och far i vattnet =) Helt sjukt program!

Natten till måndag kommer svärföräldrarna hem från Thailand och lilla Cajsa flyttar hem till sig igen. Kommer faktiskt sakna henne, det hade jag aldrig trott! Visst, hon har inte alltid koll på var hon ska kissa och bajsa, men det har ändå gått över förväntan! Hon har börjat ta för sig lite här och ligger på vår säng och sover på dagarna när vi inte är hemma. Även på natten sover hon i vårt sovrum och inte bakom soffan som hon gjorde sist. Nyss hittade jag henne på köksbordet gnagande på en växt =)

Julia kommer garanterat att sakna henne mest, hon älskar att sitta och mysa med henne i soffan, även katten trivs med det. Man kanske skulle ha en liten kisse... Lite sällskap till Smillahunden på dagarna också! Kanske får bearbeta Hasse lite... ;-)

Ha en skön helg!

Inga kommentarer: