lördag 28 november 2009

Hemmaeftermiddag med Julia

15.30 idag åkte pappan till jobbarkompisen för att titta på fotboll och sedan utgång.
Saga for med farmor och farfar till Norrahammar för att representera familjen på födelsedagskalas. Jag och Krupp-Julia stannade hemma för att adventspynta lite.

Nu har vi putsat fönster och placerat ut adventsljusstakar och stjärnor i alla rum. Vi har också sorterat ett ton tvätt tillsammans, lite knasig är hon min Julia som tycker detta är jättekul ;-) Lite i klass med Askungenleken!
Nu har hon norpat åt sig kameran och sitter och tar kort på alla strumpor, ett par i taget. Alla andra klädhögar blir också förevigade tillsammans med kaminen, galgarna och allt annat i rummet. Jag och Smilla fastnar nog också på bild då och då :-)
För en stund sedan ringde hon till Norrahammar och frågade när Saga skulle komma hem. Hon har saknat Saga till och från under kvällen och väntar på att hon ska komma hem. Farmor avslöjade att även Saga har saknat sin syster fast hon har kul med kusinerna!

Nu har Julia tagit typ 100 bilder till sedan hon fotade strumporna och har siktat in sig på sina älsklingstrosor, nalletrosorna!

1 kommentar:

Fredrik sa...

Hon lär ju jobba som fotograf sen!!!