söndag 8 november 2009

Fars Dag

Idag fick inte bara pappan sovmorgon, till och med mamman fick sova och gick inte upp förrän 9.40. Detta tack vare barnkanalen på tv:n som Saga låg i vår säng och tittade på med start vid 8-tiden :-)
Julia sov tills Saga väckte henne, efter bravaderna inatt var hon nog lite trött :-) (Läggdags 20.00, forsande näsblod 20.45, chokladätande i soffan och läggdags pånytt vid 21.30)
Efter att vi ätit frukost låste de in sig på sitt rum och tillverkade varsitt farsdagskort med stor noggrannhet. Vikta a4 i blått respektive vitt med flera ceriserosa utklippa hjärtan fästa med fästkuddar både på framsidan och inuti. Och omsorgsfullt skrivet: TILL PAPPA FRÅN SAGA och TILL PAPPA FRÅN JULIA inuti. Superfina! Egentligen skulle hjärtanen vara röda "för det betyder kärlek" men rosa gick också bra för det kunde visst också betyda detsamma.

Nu har vi sett den andra av Johan Falk-filmerna. Riktigt bra, den rekommenderas!

Natti natti!

1 kommentar:

Linda sa...

Vad skönt med sovmorgon! :-)

Johan Falk-filmerna har vi också sett... ja, iallafall de tre första! Jättebra och spännande är de! Skrev förresten ett inlägg om filmerna på min blogg idag så det var ett sammanträffande att se nu att du också skrivit om dem!