söndag 18 oktober 2009

Vad ska man göra?

Våra kära barn har blivit otroligt kinkiga med maten och jag håller på att bli tokig! Det som de älskat ena dagen går inte att äta nästa dag. Vi köper olika yoghurtar, fil, bröd och allt möjligt som ratas och halväten mat hopar sig på bordet efter varje måltid!
De äter inga pålägg och nästan inga flingor. Digestivekex och smörgåsrån kan de tänka sig men det kan man ju inte leva på!
Middagsmat är lika illa, det enda de vill ha är pannkakor. I perioder äter de ganska bra men ett tag gillade de inte något med korv i, inte potatismos och inte köttbullar, all smidig mat ;-)
Allt som är såsigt eller ihopblandat möter misstänksamhet och frasen "jag tyckte inte om deeet" med klagande röst hörs här varje dag! För att inte tala om ifall de (mest Saga) skulle råka hitta en lökbit. Då är det kört!


Idag ska Hasse, barnen och hunden gå tipspromenad med (nästan) alla kusinerna och farmor och farfar. Jag behöver lite paus från griniga barn och tänker stanna hemma och måla lister till tonerna av någon uppiggande musik :-)

Inga kommentarer: