onsdag 20 maj 2009

Nu kommer gömda Ullaredssaker väl till pass!


För ett par veckor sedan var vi i Ullared och shoppade loss, hittade massa kul saker till barnen. Alla kläder och sånt fick de såklart direkt, men sen köpte jag varsitt paket med sykort med Disneyprinsessorna och varsin målarbok med Superdeckarna (Nalle Puh, Tiger och Ditte) som jag lade undan i ett skåp då de redan har flera målar- och pysselböcker. Tänkte att det kan vara bra att spara till en "rainy day".

Idag är en sådan dag! Inget regn visserligen, men i tjejernas sinnen är det aningen molnigt efter att ha varit hemma från förskolan i flera dagar! De går varandra minst sagt på nerverna!
Julia har hunnit med att göra två pärlplattor efter mönster och Saga har gjort en sen går de här och tjatar om glass och att de inte har något att göra... Både sykorten och målarböckerna har kommit fram under dagen med varierande resultat... Saga blev mest förbannad på snöret och nålen medan Julia satt en lång stund och sydde. Nu målar Julia i målarboken och Saga sitter i soffan och myser en stund. Det är inte lätt att vara sjuk... :-)

2 kommentarer:

Bibban sa...

vad fin din blog blev, riktigt fin bild på er tre
Bibban

Emo sa...

Har du sett bilderna och mönstren på http://parlkonst.se/
Där finns många tips på vad man kan göra med plaströrpärlor.