torsdag 27 augusti 2009

Då var det torsdag...

och resten av morgnarna (skriver man så, Anna? ;-) denna veckan har varit precis lika lugna och sköna som den där allra första lugna morgonen på evigheters evigheter. Det var väl någon gång i oktober förra året som Hasse jobbade tvåskift senast...
Fast han har bara jobbat två kvällar, sen blev han sjuk och har varit hemma med grym huvudvärk, stackaren. Den verkar ha gett med sig nu som tur är så vi kanske får lite gjort i helgen trots allt.

Planen är att tömma vårt väldigt fulla (av skräp mest) förråd på övervåningen och få lite ordning där. Hasse har köpt en ny värstingskruvdragare som måste ha någonstans att bo nu ;-)
Förhoppningsvis så kommer vi iväg till IKEA imorgon en sväng och handlar en massa förvaringslådor så vi får riktigt snyggt och prydligt i förrådet.
Har också en gammal byrå där som barnen ska få och ha sina kläder i. Deras lilla byrå börjar bli överfull nu! Kanske inte för att de har så mycket mer kläder än förut, men de blir ju större och större!

3 kommentarer:

Bibban sa...

ja jag förstår att livet rullar på med di små...å stora blir dom sååååå himla fort;)
Kram moster

Fredrik sa...

Och så ska ni försöka hinna med att vara flyttfolk också tycker jag!! :)

Anna sa...

Man kan använda "mornar" också - det är inte fel enligt svenska akademin - betecknas som "vardagligt". Beror alltså på sammanhanget vad man använder.