torsdag 13 augusti 2009

Bakslag...

Idag var ingen bra morgon. När det var dags att ta på skor och jacka bröt Julia ihop totalt och snyftade och snörvlade att hon inte ville gå till dagis. Hon ville inte ta på sig kläder och absolut inte cykla till förskolan. Jag var beredd att ta henne utan ytterkläder i barnvagnen (som vi inte använt sen i mars eller ännu tidigare) men hon lugnade ner sig och skulle cykla iallafall. Vi kom halvvägs innan hon bröt ihop igen... Hon vill inte gå för att det är mycket roligare på Sagas avdelning och så tråkigt på hennes. På ett sätt kan jag förstå henne. De har gått där i 2 år och i deras ålder brukar man ju gå vidare från småbarnsavdelningen till de stora. Så har det ju inte blivit här eftersom avdelningen har förändrats från småbarn till stora och våra barn och hela -05-gänget hamnade i glappet så att säga...
Iallafall lugnade hon sig när hon fick följa med Saga in på hennes avdelning och vara där när de andra barnen åt frukost. Vi hade ätit innan cykelturen.
Personalen på Julias avdelning tyckte det var bra att hon var inne hos Saga på morgonen om det gör det lättare för henne.
Nu ikväll har det krupit fram att det inte bara är avdelningen utan att hon faktiskt saknar Saga också... Det kan man inte tro när de bara bråkar här hemma!
Saga hinner väl inte sakna Julia med allt nytt på sin avdelning ;-)

Jag är rädd att det blir samma sak imorgon eftersom hon varit ledsen här ikväll också och säger att hon inte vill gå till dagis imorgon...

Inga kommentarer: