fredag 1 januari 2010

Saga och Julia 5 år idag!

Ja, idag har alltså den stora dagen äntligen kommit! Småtjejerna har blivit hela 5 år! De fick tjuvstarta med ett paket redan igår för att fördriva tiden lite medan de väntade på Hanna och Bella, vi hann testa både bowling och baseball innan vi blev upptagna med annat. Bowlingen var mest populär!



Imorse fick vi sova till nio innan de började prata med varandra i sina sängar. Då ropade vi in dem till vår säng, sjöng och delade ut paket. De fick varsitt spelande smyckeskrin med féer på, mycket uppskattat! Julia fick ett UNO-spel och Saga fick Pippifigurer sen fick de ett spel från mormor och morfar. Vi hann spela UNO innan frukost och så fort vi ätit klart spelade vi bokstavsspelet som var riktigt roligt.


Saga är så upptagen med sitt smyckeskrin att hon inte ens hinner titta upp och bli fotograferad :-)


På eftermiddagen for vi en sväng till skridskobanan också, barnen har verkligen blivit bitna av detta! Det är så kul att se hur de utvecklas, idag var det ju bara tredje gången någonsin som de står på skridskor och de börjar redan fatta galoppen riktigt bra!
Man måste ju vila lite ibland också!

1 kommentar:

Annaoselmaostefan sa...

Selma skickar ett sent grattis till sina favvostorkusiner, vi har tillägnat dem ett blogginlägg precis!!! puss på dem!!!