onsdag 8 april 2009

Kvällstrassel

Kanske är det tidsomställningen som spökar, kanske inte men kvällarna är inte som de ska nu!

För några dagar sedan flyttade de sängarna ännu närmare varandra modell dubbelsäng. Saga ville sova nära Julia "för jag älskar ju henne"! Gullunge!
Första kvällen gick det jättebra, men sen har det gått utför så att säga. Skratt och bus blir till skrik och bråk och vidare till gallskrik. En unge bestämmer att hon inte vill sova nära längre och den andra bryter ihop. Olika roller varje kväll. Jag vet inte vad vi ska göra åt det, de senaste kvällarna har det tagit en timme innan de somnar och det gör att Julia är såå trött på morgonen när hon ska upp. Hoppas på bättring...


2 kommentarer:

nyvirkat sa...

På gott och ont att dela rum.. Det är svårt det där.. Våra tjejer sover ju inte ens i samma rum :-( På gott och ont! När vi flyttar kommer dom få egna rum direkt för dom verkar inte öht kunna sova i samma rum.. För i så fall får inte mamman och pappan sova alls! Men det är ju så mysigt med två små sängar ju!

Pia sa...

Hehehe - det känner man igen... Här ska det sovas tillsammans lite då o då, och det slutar inte helt sällan med illvrål.

Från de allra bästa vänner till världens fiender på 1 mikrosekund.

Just nu sover lilla S tillsammans med minsta Storebrorsan - men än så länge är det lugnt från deras hörna...