måndag 29 december 2008

En vecka kvar av ledigheten :-)

Och vad händer här under ledigheten... 

Tja, ommöbleringen i tjejernas sovrum och inhandlandet av en platt-tv till vårt sovrum drog med sig lite mera... Numera står vår gamla tv tillsammans med videon och gamla dvd:n i barnens lekrum. Eftersom det var lite problem att dra in antennkabel så kan de inte titta på tv därinne ännu, men nån film då och då blir det. Antagligen lär vi få begränsa tv-tittandet därinne, men förhoppningsvis så är det lite nyhetens behag som gör att de vill sitta bänkade i sina fåtöljer framför tv:n direkt på morgonen :-)

Igår var vi och donerade nästan ett helt paket blöjor till grannens dotter. Saga har ju haft nattblöja tills nu, men dagen innan julafton glömde vi ta på blöjan och eftersom hon var torr vid 23-tiden när jag stoppade om henne så fick hon komma upp och kissa då, och sedan dess har hon varit natt-torr. Min duktiga tjej, hon är så stolt!

För övrigt har det varit ett jäkla tjat här om att vi ska äta upp pepparkakshuset snart, så de kanske får ta sig en smakbit eller två idag innan det blir för gammalt och dammigt... :-)

Inga kommentarer: