lördag 19 juli 2008

Ja, vad har vi gjort de senaste dagarna...?

Nu var det ju ett par dagar sedan jag skrev här och det beror ju såklart på att vi är här i ingenmansland utan internet! Går då och då på promenad till folk med trådlöst internet så man får lite kontakt med omvärlden och får veta vad som händer och sker. Ingen tv och inte ens en radio har vi så man vet ingenting! När man en gång åker bil så har vi ingen radio heller för så fort vi startat bilen låter det i kör från baksätet: Mojje, mamma!!! och så är det trallvänliga barnvisor som tar över i bilen. Jaja, hellre Mojje än Mora träsk! Det roliga är att barnen faktiskt kan nästan alla texter och sjunger med massor!

För ett par dagar sedan fångades semesterns första fisk och det var inte pappan som fångade den! Julia fick en liten abborre på metspö och Saga var livrädd! TA INTE HIT FISKEN, JAG VILL INTE SE!!! Julia var överlycklig och skulle ta med fisken hem. Bild kommer senare!
Dagen efter vågade även Saga försöka fiska och även hon fick en liten abborre. Den däremot fick simma ner i sjön igen och var väl lycklig över det =)

Idag har jag gjort lite nytta på bygget medans barnen fått umgås med sin pappa lite. Jag har målat och målat, till och med när det haglade på oss =)
Hasse och barnen var först ute och åkte båt en lång stund. De landsteg på två av holmarna i sjön och plaskade lite och så fick de håva lite med sina håvar. Tur de har flytvästar för nu börjar de bli lite kaxigare i båten!
När de kommit i land så gick de till Hasses kusin och hälsade på deras 8 stycken 6-veckorsvalpar. Mysigt värre!

Eventuellt så åker vi mot Abisko imorgon och tar en tältnatt innan vi åker hem igen. Det vore kul att låta barnen prova på att sova i tält! Vi var på väg redan förra veckan men då kom vi bara till Kiruna, sen åkte vi hem och fortsatte jobba på bygget.

Jaja, det var en liten uppdatering, bilder kommer en annan dag!

/M

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Marie

Kul med lite nytt att läsa.
Hoppas ni kan komma iväg på lite tältsemester, vore säkert kul för "änglarna".
Ha det så bra.