söndag 7 september 2008

Nu är det slut med dig mamma!

Sagt med ilsken röst och blängande ögon, men man kan ju inte låta bli att skratta åt henne iallafall =) Jag tror det betydde att jag skulle sluta retas med henne, men det lät ju rätt hemskt!

Saga är just nu en riktigt ilsken ung dam, det är inte mycket som passar henne nu för tiden... Lagar man mat så ska hon inte äta, för det är ju ÄCKLIGT! Hon vill aldrig ha de kläder som jag tycker och det har hänt att hon har åkt vagnen till förskolan utan skor på fötterna eftersom vi bråkade om det också innan vi skulle gå... Som tur är så är hon inte särskilt långsint, utan vi brukar kramas och vara kompisar efter en liten stund. Och vad gäller maten brukar man bara behöva svara att man inte lagar mat åt henne, utan att det bara är mamma, pappa och Julia som ska äta. Då brukar hon ångra sig och äta med god aptit.

Julia är ju den som är tjurig och långsint i familjen. Hon kan sitta och tjura hur länge som helst! Men faktiskt så har detta lugnat sig de senaste dagarna och hon är riktigt lugn. Igår lärde hon sig säga sche-ljudet och hon var så nöjd när hon sade att hon kunde ta skinka själv när vi åt mellanmål. Innan har ju stjärna hetat kärna här, men nu kan hon!

Tänkte passa på att lägga in några bilder från vår utflykt till Kolmården förra helgen också!
Elefantuppvisning!


Brådjupet var häftigt! Spännande att se sälarna simma runt.

Denna geten var enligt barnen väldigt lik geten Greta från farmen i Tjautjas, och det hade de ju rätt i!

Vi stannade till på Tropicariet innan vi åkte hem också. Denna hade jag inte velat möta i badet!

1 kommentar:

nyvirkat sa...

Huuu, vilken hemsk haj! Men häftigt att se iaf!