tisdag 12 augusti 2008

Igårkväll gick han i mål!

Förra året tog det 66 timmar, i år 50,5 så det vart ju en rejäl förbättring! Två små blåsor hade han fått men inte ett enda skavsår vilket ju var jätteskönt! De hade tydligen haft rätt kasst väder men verkade vara vid gott mod iallafall. Imorgon eftermiddag går tåget hem, då har de en sovkupé så de kan (förhoppningsvis) sova gott hela natten innan de kommer hem. Ska bli jätteskönt att få hem honom igen!

För övrigt verkar Julia vara på väg att bli sjuk... Hon har klagat över ont i huvudet, men sade att det gick över när hon ätit en stor portion pasta och köttfärssås. Sen när de tittade på barnprogram kändes hon varm, och enligt panntermometern hade hon nästan 38 grader, vilket brukar betyda ca 38,5 eftersom den inte är helt exakt... Vi får se hur natten blir, men det lutar ju åt en hemmadag imorgon.

/M

2 kommentarer:

Pia sa...

Har han varit uppe och gått Fjällräven Classic kanske?! Vilken förbätring av tiden de gjort mot förra året, strongt!

Hoppas Julia inte blev sjuk, men det verkade inte så lovande med 38,5 förstås... Isåfall får hon krya på sig, o hoppas att inte fler blir sjuka!

Marie sa...

Japp, det var classicen han gav sig på i år igen. Verkligen en förbättring, men han har medgett att de nog gick lite för hårt bitvis =) Nästa år tänker han inte gå säger han nu, vi får väl se hur det låter framåt våren =)

Julia var feberfri redan på morgonen, men de fick vara hemma en dag för säkerhets skull. Nu är de pigga båda två iallafall.