tisdag 5 augusti 2008

Då var man tillbaks på jobbet igen!

Och det känns riktigt bra! Det har blivit en riktig mjukstart med 4-5 barn och 6 vuxna på jobbet. Lite segt blir det när det är så få barn, men man kan behöva lite inskolning som vuxen också ;-)

För barnen har det gått bra att börja på förskolan igen efter semestern. Igår var det lite jobbigt för Julia eftersom ingen av deras ordinarie fröknar var där, men det hade gett med sig fort och de hade haft så roligt resten av dagen. Det roliga var att Saga gick och klappade på henne då och då tills hon blev glad igen. Känns skönt att de månar om varandra!

Idag ringde de från förskolan strax innan lunch och berättade att Saga ramlat på en pall (INTE avsedd för lek och det vet hon om!) och slagit i hakan. De tyckte inte det var så farligt jack i hakan, men ville ändå tala om det så jag skulle kunna avgöra om vi skulle åka till vårdcentralen med henne. Jag ringde och de ville att vi skulle komma in. Hon fick såret igenklistrat och omplåstrat och nu är hon så söt så ;-)

Ett Bamsebokmärke fick hon för att hon var duktig. Om jag får gissa så kommer det vara försvunnet innan kvällen! Vår lilla slarvmaja...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Illa att du inte tror hon håller reda på sakerna ;) Det satt ju så fint på sängen!

Marie sa...

Det är jag som satt den där =)