lördag 25 september 2010

Löparpremiär!

Idag var det barnens lördag i Habo. Det var lite uppträdanden, bokloppis och såklart habolöpet! Tjejerna var laddade till tusen och stolta över sina nummerlappar.




Det var ett gäng med glada löpare som väntade på starten!


Efter målgång fick man diplom, äpple, festis och ett 20:- presentkort på leksaksaffären.



söndag 12 september 2010

Fotbad

Ja, här har vi lite fotvård idag. Saga har fått lite problem med sin ena stortå med både en vårta och nageltrång på samma tå. Som tur är så är det ju i princip samma behandling på båda två så nu är det fotbad och alsollösning som gäller. Och så lite vårtmedel på vårtan. Fötterna måste ju vara i topptrim på tisdag när de ska börja på gymnastik!



- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 4 september 2010

Dagens shopping

Nu är vi hemkomna från shoppingparadiset sisådär tvåtusen kronor fattigare :-)

Sagas klädhög:
Röd vinterjacka
Lila stickad on the peak
Hello Kitty-nattlinne
Tre långärmade t-shirts
Två par vantar
Fyra par strumpor
Två par trosor som är i tvättmaskinen
En morgonrock



Julias klädhög:
Rosa vinterjacka
Grå stickad on the peak
Hello Kitty-nattlinne
Tre långärmade t-shirts
Två par vantar
Fyra par strumpor
Två par trosor som är i tvättmaskinen
En morgonrock


Saga har längtat ihjäl sig efter att få leka på barnpassningen så henne lämnade Hasse in där. Ensam. Julia ville nämligen inte alls bli lämnad där utan följa med in i affären. Hon är i någon fas nu där hon helst inte vill bli lämnad någonstans men är för den skull inte ledsen på förskolan tackolov. Hon var iallafall med inne i affären och fick agera provdocka och välja kläder. När jag ställde mig i kön gick hon och Hasse och hämtade Saga som haft det riktigt bra utan syrran :-)

fredag 3 september 2010

Ingen inspiration...

Känner att det är glest mellan inläggen här nu men har ingen inspiration eller lust att skriva något... Funderade på att sluta blogga helt, det är ju ändå ingen som kommenterar liksom... Men jag ska nog fortsätta lite då och då för min egen skull. Händer allt som oftast att jag funderar över när jag gjorde en viss sak och klickar in på bloggen för att kontrollera och det är ju praktiskt om inte annat :-)

Imorgon ska vi iallafall åka till Ullared trots att det är mindre än tre månader sedan vi var där sist. Detta vet jag eftersom jag var inne på bloggen och kollade upp att det var den 14/6 vi var där :-)

Trevlig helg!