måndag 13 juni 2011

Lamm- och getmatning i Vänersborg

I fredags var vi ju i Vänersborg och firade kusin Anna som tog studenten. På kvällen orkade vi inte åka hem utan sov över lite spontant till tjejernas förtjusning. På lördagen innan vi åkte hemåt gick vi till hagen i närheten för att mata fåren och getterna. Vi hade lite bröd med oss som de blev sugna på.


Staketet fungerade visst inte så bra utan efter en stund såg det ut såhär:


När getterna blev för närgångna fick Saga panik och Hasse fick lyfta upp henne och gå därifrån :-)


När djuren lugnat ner sig lite vågade sig Saga ner från pappas famn och gav sig till och med på att mata dem med blommor.








Blääää!





måndag 6 juni 2011

Skara sommarland!

Idag har vi varit på Skara sommarland och roat oss hela dagen! Vi gick ut hårt och hoppade på första bästa attraktion som råkade vara Tranan. Saga följde med ända till påstigningen sedan backade hon. Hon vaktade våra väskor väldigt bra medan vi åkte :-)


Julia tyckte det var läskigt men blev inte avskräckt utan fortsatte till Spinner. Den åkte även Saga med i vilket hon snart ångrade... Hela åkturen var hon halvt panikslagen och ville hoppa ur!


Sedan blev det lite lugnare åkturer:









Sen blev det bad! Föräldrarna var lite frusna och med facit i hand skulle vi väntat med badet till eftermiddagen för då höll vi på att svettas ihjäl!


En häftig piratshow såg vi också.



Slänggungan var poppis när fegisarna väl övervann rädslan :-)



Innan vi skulle börja åka hemåt gick Julia med på att åka gruvbanan med Hasse. Så fort de kom tillbaka följde hon med mig en sväng också. Såhär glad var hon:



När Julia åkt två gånger vågade även Saga åka en sväng som "sista åk". Hon var mer skeptisk innan men nöjd när turen var över!



Trötta och nöjda åker vi hemåt!






söndag 5 juni 2011

Årets första dopp i Vättern!

Igår for vi på utflykt till Gränna. Vi tänkte fara över till öa också men struntade i det...



Tjejerna badade i lagunen medan badkrukorna tittade på.



Sedan åt vi glass och tittade på folk och massa veteranmotorcyklar.






Vi stannade vid Oset på vägen hem och galningarna badade lite till. Nu var det bara en badkruka kvar trots att pappan inte fastnade på bild :-)