lördag 23 oktober 2010

Bossen

Förresten, vem tror ni bestämmer över fjärrkontrollerna här hemma?

Marshmallowsgrillning i kaminen

Idag är Hasse ute och äter på Soya med jobbet och jag och tjejerna är ensamma hemma. Vi har lekt restaurang och tjejerna har sminkat sig och gjort sig fina. Jag tror bara att vi måste prata lite med Julia om var man ska ha ögonskuggan någonstans :-) Som efterrätt fick man grilla marshmallows i kaminen. Julia föredrar sina ganska lättgrillade, allra helst helt ogrillade!





Kul att prova nya kameran lite men jag har massor (typ allt) att lära så i detta mörkret blev det full automatik med blixt för att det skulle bli några bilder alls!

söndag 17 oktober 2010

Restaurangbesök på impuls

När kinarestaurangen (eller thai eller vad det är) i lilla Habo har söndagsstängt får man ta sig in till stan och äta om man är sugen på kinamat :-)


När tjejerna fått sin mat fick föräldrarna ta för sig av buffén.


Nu lagom mätt och go efter en liten promenad genom staden.

Och Fredrik och övriga som undrat hur det gick för Julia med pusslet så är svaret: Rätt ner i kartongen utan att passera gå så att säga. Lite för svårt med andra ord... :-)

söndag 3 oktober 2010

Julias nya projekt

Sist vi var i Barnarp så fick morfar i uppdrag att följa med Julia upp på vinden och leta pussel. De kom ner med bland annat ett med 200 bitar. Liiite för svårt bedömde vi men det fick följa med hem iallafall. Nu sitter hon här och kämpar vid köksbordet. Lite hjälp har hon fått men det mesta har hon gjort själv!






Mormor skulle bli stolt om hon sett att hon delade på två bitar som råkade sitta ihop i sorteringen "för annars är det ju fusk!"